Vi startede med 60 hjælpere – nu er vi 140 på Ørsted Kro

Udviklingen på Ørsted Kro, efter borgerne overtog den i 2013, kan beskrives på mange måder. En af dem er, at det vi startede renoveringen og ombygningen, var vi 60 hjælpere. I dag er der 140. Det er et tegn på den store og stadig stigende opbakning til ”vores kro”.

Det kunne formanden for Ørsted Kro’s Venner, Tove Hjort Jensen slå fast på festen for hjælpere på kroen fredag den 16. juni. Over 80 hjælpere deltog i en fremragende aften med Jannes fantastiske mad, musik og dans.

Uden den store frivillige hjælp ingen kro

– Tak er så lidt i forhold til det, I bidrager med. I har lagt ufattelig mange arbejdstimer her på kroen til ombygning, rengøring, servering, en tjans i baren, lyd og lys i salen, annoncer og plakater. Uanset, hvad I har bidraget med, så er hjælpen ufattelig vigtig for os. De to bestyrelser kunne slet ikke klare det selv. Den omfattende frivillige hjælp er også årsag til, at vi i dag har en sund økonomi i både Ørsted Kro’s Venner og Ørsted kro A/S, sagde hun.

Kun positive og glade tilsagn
Formanden for Ørsted Kro’s Venner sagde også, at nogle gange kan jeg godt tænke – nej, vi kan ikke være bekendt at spørge om hjælp igen. Men jeg får altid kun positive og glade svar. Det er blandt andet, fordi både I og vi synes, det er sjovt.

Der er skabt et stort fællesskab omkring vores kro. Et fællesskab, som er vigtig for byen. Og det er nok en af de sidegevinster, vi ikke havde set komme, da kroen blev købt.

– I hjælpere er det største aktiv kroen og Ørsted har.

Hør om vores strategiplan den 3. juli
De to bestyrelser for kroen har længe arbejdet med en strategiplan. Foreløbig sidste hånd er lagt på strategiplanen. Den vil bestyrelserne orientere om på et møde på Ørsted Kro mandag den 3. juli kl. 19.00.

Og så til det festlige:

Masser af sponsorer til festen
Janne har løftet menuen til i aften fra en almindelig til en excellent menu inklusiv dessertbord.

Købmand Niels Søborg har sponsoreret øl. Helle fra Letkøb har sponseret vin.
Lokale håndværkere synes, vi skal have god musik at danse til, så de har hyret bandet Second Round. Sponsorerne for musikken er:
Ørsted Malerforretning, Helsted VVS, Birk og Borst El, entreprenør Erik Pedersen, Løkkeagren Tømrerforretning, Ørsted Murerforretning og murerfirmaet Kusk og Thomsen.

Mange tak for det, sluttede formanden. Og så blev der festet igennem, indtil morgensolen var ved at bryde frem.


Hjælperne gør en stor indsats ved de mange arrangementer, som Ørsted Kro’s Venner står bag. Her frigivelsen af julebryggen med vennernes formand, Tove Hjort Jensen, i spidsen for hjælpere.

Hvis nogle skulle have glemt, hvordan det så ud, da vi gik i gang med ombygningen i januar i år, så kan de her billeder nok genopfriske hukommelsen. Og når man så ser resultatet i dag, forstår man, at håndværkerne og de 100 frivillige har lagt omkring 6000 arbejdstimer i det store projekt.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk