Veloplagt og underholdende Steffen Jensen på Ørsted Kro

Det var en veloplagt og sprudlende Steffen Jensen – Melløsten-korrespondent på TV2 – der underholdt en næsten fyldt sal på Ørsted Kro søndag den 26. maj. En del af ELRO-dagene.

Uddannet arkæolog, inden han blev journalist
Ligesom på TV2 kan Steffen jensen også fængsle tilhørerne med sit foredrag om oplevelserne som korrespondent i Mellemøsten i en lang årrække. Og så stammer han i øvrigt fra Randers. Her fik han smag for arkæologien i forbindelse med en udgravning i Randers som studentermedhjælper. Han blev da også uddannet arkæolog, inden han kastede sig over journalistikken. Et valg, som hverken han eller tv-seerne hare haft grund til at fortryde.

Skyd ham ikke – han har lån i min bank
Steffen Jensen fortalte mange anekdoter.  En af dem: Under en reportagetur i Mellemøsten røg han naturligvis ind i mange krigshandlinger og stod ofte midt i dem. Granater regnede ned omkring ham. Gode billeder til TV2, men ikke for hans bankmand i Danmark. Han så det i fjernsynet og råbte fra sofaen:

– Skyd ham ikke. Han har et lån i min bank, fortalte han senere Steffen Jensen.

Er der sket noget i Esbjerg?
En gang var han i Esbjerg for at holde foredrag. En servitrice på en restaurant genkendte ham og spurgte: “Er der sket noget er i Esbjerg, siden du er her? Det var der så ikke, kunne Steffen Jensen berolige hende.

En fin afløser
Planen var jo, at det skulle have været Steffen Jensens kollega, krigskorrespondent Rasmus Tantholdt, der skulle have holdt foredrag på Ørsted Kro. Han måtte i sidste øjeblik melde afbud.Det gjorde så ikke så meget, da Steffen Jensen – som forudsagt af arrangøren, Ørsted Kro’s Venner – var en fuldgyldig og fin afløser, der underholdt de over 100 tilhørere i et par timer.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk