Stor opbakning til Frivillighuset

Stor opbakning til Frivillighuset i Ørsted

(klik på billedet, så bliver det større)

Der er stor opbakning til Frivillighuset i Ørsted. Til stiftelsen af foreningen var 40 mennesker mødte op. Frivillighuset bliver nu en realitet i naboejendommen til kroen på Rougsøvej 120. Aktieselskabet Ørsted Kro har købt huset for 525.000 kr. og udlejer det. Så snart butikken i stueetagen er ledig, går foreningen i gang med at indrette frivillighuset.

På den stiftende generalforsamling blev vedtægter for frivillighuset vedtaget, og der blev valgt en bestyrelse på fem medlemmer, der har konstitueret sig således:

Formand Jane Hansen, næstformand Iben Jørgensen, kasserer Pia M. Larsen og menige bestyrelsesmedlemmer Anni Vinther og Rasmus Bro Engberg.

Selv om foreningen hedder Frivillighuset, skifter huset måske navn til f.eks. ”Byens Hus”. Det var der flere forslag om på den stiftende generalforsamling, fordi der er mere appel i det, og det er kortere. Det afgør den nye bestyrelse.

Den nyvalgte bestyrelse skal også afgøre, hvad der skal ske i Frivillighuset, og hvornår det skal holde åbent. Der er forslag om mange aktiviteter som f.eks. musikaften, lyrikaften, agurketurnering, plante-byttedag, mobil hjælp, frimærkebytning, sy-værksted, brætspil og playstation, turistinfo, byttebiksen, mødelokale for foreninger, cafe og meget, meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Det blev besluttet, at det årlige kontingent for at være medlem af Frivillighuset skal være 100 kr. Arbejdsgruppen bag Frivillighuset havde ellers foreslået 200 kr.

 

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk