Så er skuespillerne i gang med prøverne – fire måneder før premieren – på Ørsted Kro

At spille teater er ikke det rene pjat. Det ser så let ud, når det lykkes, men forud er gået mange timers hårdt arbejde.

Det ved de 12 skuespillere i Ørsted Amatørteater – stiftet efter borgernes overtagelse af Ørsted Kro – alt om. De er allerede startet på prøverne til årets forestilling, “Holkenfelt-mysteriet”, der foregår på et plejehjem. Premieren er den 6. juni med endnu en forestilling den 8. juni. Lever de gæve skuespillere op til deres flotte præstationer sidste år, er der noget at glæde sig til. Så sæt kryds i kalenderen.

 

Det kan allerede nu afsløres, at de seks plejehjemsbeboere spilles af Lene Nielsen, Anette Lykke, Margrethe Boje, Ole Bøjer, Jørgen Laursen og Lone Hegnet. Det var i øvrigt Lone, der i sin tid tog initiativet til at starte amatørteatret på Ørsted Kro.

Lederen af plejehjemmet Holkenfelt bliver spillet af Anette Rasmussen og stuepigen af Tanja Bojer. Debutanten – i hvert fald på scenen – Henning Hansen, spiller en kriminalassistent. Jan Nielsen er betjent, Poul Erik Thomsen er læge, og Sofie Jødal er præst.

Som sædvanligt er det Jens Jødal, der er instruktør og Karen Skovboe sufflør.

Nu er det jo ikke kun slid og slæb at sætte et stykke op og øve sig. De medvirkende har det da heldigvis også sjovt i et hyggeligt socialt fællesskab. Et af de mange, der er vokset op, siden vi overtog kroen i 2013.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk