Krovært Sascha Steenfath: tlf: 22 11 12 82 - saschasteenfath@hotmail.com

Krovært Sascha Steenfath:
tlf: 22 11 12 82
orstedkro@gmail.com

Ronja Røverdatter en stor succes med over 200 tilskuere

Det blev en succes af de helt store: Ørsted Amatør Teaters opførelse af Ronja Røverdatter både på – og uden for scenen – på Ørsted Kro den 23. og 24. maj. Forestillingen fangede virkelig de over 200 børn og voksne, der så den. Et både, sjovt, alvorligt og underholdende stykke. Skrevet af den legendariske svenske forfatter, Astrid Lindgren.

Det vakte stor begejstring, når skuespillerne flere gange pludselig kom ind i salen bagfra og derefter hoppede op på scenen. Det gjorde også de mange specielle effekter på scenen som sne, bål, vandløb og tordenvejr. Hovedrollen som Ronja blev spillet meget flot af Tanja Bojer. Også alle de øvrige skuespillere gjorde en fantastisk indsats.

Bag succesen ligger mange hundrede timers øvning og et kæmpearbejde  med kostumer, rekvisitter og scene-effekter, lys og lyd. Det hele instrueret på professionel vis af Jens Jødal.

Ørsted Amatør teater blev dannet ret kort efter, at borgerne havde købt Ørsted Kro i 2013 og har spillet teater siden. Det skete med Lone Hegnet som initiativtager. Et stort aktiv for hele egnen.

– Vi kan ikke sige tak nok til alle, der er med til at gennemføre en så professionel forestilling. Tusind tak til alle, siger formanden for Ørsted Kro’s Venner, Tove Hjort Jensen

 

 

 

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER


Se hele kalenderen