Q-aften 19. september – en aften kun for kvinder. Kun 6 billetter tilbage!

Kan klikkes stor

Så er Ørsted Kros Venner klar med endnu en spændende aften for kvinderne tirsdag d. 19. september kl. 18.00. Der er da også kun enkelte billetter tilbage.

Vi har nu afholdt Q-aften 5 gange – og alle gangene har der været fuldt hus,

Vi ved derfor, at det er et arrangement som kvinderne gerne vil deltage i, og vi har for-søgt at lave programmet lidt varieret for hvert år.

Modeshow er et fast punkt på programmet, men vi forsøger så at have forskellige butik-ker til at vise tøj. I år får vi besøg af ”Kræs” fra Randers Storcenter. En meget spænden-de butik, som har tøj til den voksne og moderne kvinde.

Vi skal have en ”peptalk” af Karen Vinther Villadsen. Hun arbejder som coach og med mindfuldness og hun vil snakke om følgende: ”Få inspiration til at skabe bedre plads til dig selv i dit liv, så du kan være dig selv og have det godt med dig selv. Du får også inspiration til at sætte dine ressourcer i spil og til at få mere glæde og ro i din hverdag”. Hun har lovet, at det bliver en humoristisk peptalk.
Se evt. mere på hendes hjemmeside www.naturglæde.dk.

Der skal kigges på smykker og hudplejeprodukter, idet smykkefirmaet ”Friihoff og Siig” viser smykker, ligesom ”The Body Shop Randers City” også viser og fortæller om deres spændende produkter.

Janne Simonsen laver en flot tapasanretning, og endelig bliver kvinderne forkælet med spændende gaver.

Der er 100 billetter til salg, og salget starter d. 19. august.
Tilmelding skal ske med mail til kultur@oerstedkro.dk og ønsker man at sidde sammen skal tilmelding ske samlet, da vi laver bordplan.
Prisen er kr. 200 og indbetaling skal ske til reg.nr. 7261 konto 1134148 samtidig med tilmelding.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk