Påskedag, søndag den 16. april fra kl. 12 til 16.
Stor, lækker, spændende og usædvanlig menu til stort Ta’ Selv Bord
– al maden er – som sædvanligt på Ørsted Kro – lavet fra bunden af Janne Simonsen i kroens nye og fantastiske køkken.
Menu
- Marineret Påskesild med æblebåde samt kryddersild –
hertil hjemmerørt karrydressing - Norsk Røget vild laks med rørt peberrod –
hertil æble – kompot og dild - Lammerullepølse med persille og hvidløg –
hertil en rigtig god sennep - Æggesalat med røget flæsk og purløg
- Kromors hjemmelavet hønsesalat på bund af annanas
- Langtidsstegt påskelam med timian og appelsin –
hertil gratineret flødekartofler. - Pulled pork – hertil saltbagte kartofler og æbletazziki – rørt med hvidløg.
- Påske salat med rørt pesto –
hertil langtidsstegte rodfrugter - Oste bord med sprødt samt syltede blommer
- Hjemmebagt påskekage
Menuen serveres med hjemmebagt brød
Pris kun kr: 198