Overvældende genåbning af Ørsted kro efter ferielukning – Over 200 til grillet gris den første fredag – Halvdelen af kuverterne reserveret til næste gang

Tilstrømningen til Ørsted Kro er overvældende efter ferie-lukningen i februar. Til den første fredag aften den 1. marts med grillet gris var der fuldt udsolgt flere dag før. Over 200 mennesker nød det grillede grisekød med masser af tilbehør for kun 139 kr. Næste gang fredag den 5. april er over halvdelen af kuverterne allerede reserveret.

25 buschauffører hyggede sig
Ikke kun den store sal var fyldt den 1. marts, men også restauranten. Her var 25 chauffører fra de tidligere Gule Busser i Hornslet samlet til en hyggeaften.

Tre forskellige slags stegt flæsk hver torsdag
Og så er der jo stadig tre forskellige slags stegt flæsk med persillesovs, kartofler og hjemmesyltede rødbeder hver torsdag aften fra kl.18 for kun 139 kr. Her der også allerede reserveret mange kuverter til torsdag den 7. marts.

Påskefrokost Langfredag den 19. april
Jo, krovært og kok Janne Simonsen og hendes personale har nok at se til. Også med private selskaber. Skal du nyde en lækker Påskefrokost i april, er der 10 hjemmelavede retter på menu-kortet Langfredag fra kl. 12 til 15 på Ørsted Kro for 249 kr. Se menuen længere ned på hjemmesiden.

Og til alle arrangementer: Da tilstrømningen som nævnt er stor til Ørsted Kro, så reserver bord på forhånd på: info@oerstedkro.dk eller telt. 8750 89 50.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk