Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

Ny forpagter på Ørsted Kro

Brevet nedenfor er sendt til Ørsted Kros aktionærer samt medlemmer af venneforeningen Tirsdag den 17. Oktober 2023.

Kære aktionærer og venner

Som det sikkert er jer bekendt, har Saschas periode som forpagter af vores kro undertiden været turbulent og med bump på vejen. I bestyrelsen har vi meget stor respekt for Saschas ihærdige indsats for at få den daglige drift til at fungere, men perioder uden kok har gjort opgaven stort set umulig.

Vi anerkender de udfordringer, som Sascha har oplevet, og på den baggrund har vi indgået en gensidig aftale om, at Sascha løses fra den ellers 5-årige forpagtningsaftale før tid.

Aftalen betyder, at forpagtningen af Ørsted Kro overtages af Sofus Jakobsen inden årsskiftet, når alt papirarbejdet er faldet på plads om etablering af CVR nr. og alkoholbevilling m.v. For at sikre de mange kulturelle arrangementer er den nuværende samarbejdsaftale med Ørsted Kros Venner også overdraget, så kroen også fremover kan fungere som områdets kulturhus.

I praksis har Sofus allerede overtaget den daglige drift. Det er derfor også Sofus, I skal kontakte, når I vil reservere bord på kroen eller booke fester eller arrangementer. Kroens tlf. nr. er 6018 7798.

Sofus har arbejdet som kok på kroen siden den 15. august og har allerede nu sin daglige gang på kroen. Og Sofus´ CV som kok kan Ørsted Kro absolut være stolte af!

Sofus´ ægtefælle Mia bliver også en del at Ørsted Kro, og det er planen, at de begge skal have deres daglige gang på kroen. Parret flytter ind i lejligheden på kroen sammen med deres 2 drenge Karl Johan og Norr, så snart de har solgt deres hus i Feldballe.

Som bestyrelse er vi helt klar over, at rygterne ofte løber meget stærkt i vores lille by. Som ansvarlig bestyrelse er det altid vores hensigt at holde jer ejere og venner orienteret, så snart vi har nogle helt klare aftaler – og ikke før. Skulle I som ejere eller venner have spørgsmål eller kommentarer til bestyrelsens arbejde eller beslutninger, er I altid velkomne til at tage direkte kontakt til os. Stor tak til jer, der har rettet direkte kontakt til bestyrelsen. Det sætter vi stor pris på. Det foretrækker vi, frem for via rygtedannelse at blive gjort til genstand for påstande i den offentlige gabestok. Det samme gælder også den til enhver tid værende forpagter.

Nu glæder vi os til at kigge fremad, og ikke mindst til at byde Sofus og familien velkommen til Ørsted og vores kro. I hører nærmere, så snart Sofus og Mia inviterer til reception. Samtidig ønsker vi Sascha held og lykke og god vind fremover.

Vi vil gerne takke alle jer loyale gæster, venner og aktionærer for jeres trofaste støtte. Sammen med jer glæder vi os til at skabe uforglemmelige oplevelser på Ørsted Kro.

De bedste krohilsener 
Ørsted Kros Venner 
Ørsted Kro A/S 

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER


Se hele kalenderen