Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

Ny forpagter af Ørsted Kro vil holde krostuen åben fem dage om ugen

 

Forretningsudvalget for Ørsted Kro sammen med den ny forpagter. Fra venstre Tove Hjort Jensen, Sascha Steenfath, Hans Henrik Mikkelsen og Dag Kristiansen

Krostuen på Ørsted Kro skal holde åben fem dage om ugen fra 2023 med både mad og drikke. Det bliver en af nyskabelserne med den nye forpagter. Det er den 40-årige Sacha Steenfath. Hun er i dag restaurationschef på det store og kendte Hotel Royal i Århus og har været i restaurationsbrancen i 20 år.

Tema-aftener med udenlandske kokke og retter
Selv om den nye forpagter af Ørsted Kro fra den 1. januar 2023 har ansat en fast kok, bliver der også plads til gæstekokke fra både ind- og udland. De skal bl.a. være med til at lave også udenlandske retter til tema-aftener

Har ansat en fast kok
Sacha Steenfath er uddannet tjener under Peter Tvilums kyndige vinger på Hotel Ebeltoft Strand. Samtidig med, at en 5-årig kontrakt med Ørsted Kro er underskrevet, har den ny forpagter ansat en fast kok på kroen. En kok hun har samarbejdet med.

Et frisk pust til vores kro
– Vi har lagt stor vægt på at få et frisk pust til vores kro og samtidig prioriteret, at Sacha Steenfath er en fagperson, siger bestyrelserne bag kroen. Bestyrelserne har samtidig vægtet højt, at kroen også i fremtiden kan være “vores kro” – også som kulturhus.. Det betyder, at der i fremtiden kan gennemføres de mange populære og kulturelle arrangementer på kroen, hvor de frivillige hjælpere kan få deres gang på kroen. Bestyrelserne håber også, at frivilligheden og engagementet fortsætter med de løbende renoverings- og vedligeholdelsesopgaver.

Den ny forpagter vil involvere sig i livet i Ørsted
Samtidig med forpagtningen flytter jeg ind i lejligheden på kroens 1. sal. Det betyder, at jeg vil være tilgængelig og får mulighed for at involvere mig i byen, siger den ny forpagter, Sacha Steenfath.

En del af kulturlivet i Ørsted
Jeg har mange timer til rådighed i mit døgn. Derfor er det helt sikkert, at kroen også i fremtiden med mig ved roret vil være et aktiv for byen og egnen. Det bliver spændende at være en part i at udvikle kulturlivet i området. Og Udover den hidtidige drift af kroen har jeg også nye ideer i tankerne, tilføjer hun.

Der bliver mulighed for at hilse på den ny forpagter af Ørsted Kro ved en reception i det nye år.

 

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER