Mange til åbent hus i Frivillighuset med ideer og tilbud om assistance til både restaurering og driften af huset

Mange besøgende i Frivillighuset i Ørsted

 

Åbent hus i frivillighuset på Rougsøvej 120 i lørdags blev noget af et tilløbsstykke. Mindst 75 besøgte lokalerne får at få et indtryk af de mange muligheder. Frivillighuset råder over ikke mindre end 210 kvadratmeter i stueetagen i kroens naboejendom, som Ørsted Kro A/S har købt og udlejet til frivillighuset.

Frivillige tilbyder hjælp
Håndværkere og andre frivillige skrev sig på listen til restaurering og indretning. Andre skrev sig på den allerede lange liste med folk, der vil hjælpe med driften af bl.a. en frivilligcafe og andre aktiviteter.

Nye ideer til aktiviteter
Også på en liste med ideer til, hvad der kan foregå i Frivillighuset blev der skrevet mange ting på. Bl.a. sy- og strikkeklub, frimærke-samledag, slægtsforskning, mødregruppe, pop-up-butikker, bagedyst, fotografering, blomsterbinding, IT-hælp til computeren. Tidligere er der også kommet forslag om lyrik-aftener, lektie-cafe, arrangementer for dagplaje-og børnehavebørn, aktiviteter for beboerne på Tangkær og værksteds-aktiviteter.

Ansøgninger om tilladelser og penge
– Så, der er nok at tage fat på. Først skal vi dog lige have lavet en plan for indretningen og istandsættelsen og søgt kommunen om tilladelser og fonde om økonomiske støtte, siger formanden for Frivillighusets bestyrelse, Jane Hansen.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk