Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

Mandeaften en stor succes

Mandeaften en stor succes – og en whistklub på vej på Ørsted Kro
Humøret var højt. Rommen i glasset og stegt flæsk med persillesovs var helt i top. Kort sagt: Den første mandeaften på Ørsted Kro fredag den 23. januar blev en stor succes.

Samtidig blev vores flotte, ny-restaurerede sal indviet. 70 mand smagte i halvanden time på fem forskellige slags rom ved bordene med rødternede duge i salen. Derefter var der plads til den stegte flæsk med persillesovs og romfromage i krostuen og restauranten. Også her var de rødternede duge og stearinlys i vinflasker med til at skabe den rigtige mande-stemning. Alle blev mætte, og omsætningen i baren – til fordel for “vores kro” – kan vi bestemt heller ikke klage over.

Mandeaften en gang om året
Aftenen fortsatte med raflebægerne ved mange af bordene, og ellers gik snakken lystigt. Mænd kan sagtens underholde sig selv. De behøver åbenbart ikke samme opbud af underholdende effekter, som Q-aftenen for kvinder på beundringsværdig vis kan diske op med. Så mandeaftenen er kommet for at blive – antagelig en gang om året.

En whistklub måske på vej på kroen
Når mennesker mødes, opstår der nye ideer. Der gjorde der også på mandeaftenen, nemlig start af en whistklub eller kortaften en gang om måneden på kroen. Det var Hans Gæmelke, der fik ideen sammen med formanden for Ørsted kro’s bestyrelse, Dag Kristiansen. Det vil der komme mere om her på hjemmesiden.

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER


Se hele kalenderen