Lis og Per og fem andre Kulturtorsdage på Ørsted Kro

Lis og Per og fem andre Kulturtorsdage i Ørsted

600-700  mennesker har været til de ti første Kulturtorsdage på Ørsted Kro. Det har været en succes med disse sociale arrangementer. Nu fortsætter Ørsted Kro’s Venner med seks nye Kulturtorsdage. Et af arrangementer bliver med den populære Dansk Top-duo, Lis og Per. De kommer til kroen  den 14. marts.

Har indspillet 700 sange, bl.a. “Vore aller bedste år”
Lis og Per har indspillet 700 sange, og ikke mindre end 37 gange har de ligget nr. 1 på den tidligere Dansk Toppen. Deres mest kendte sang er nok ”Vore aller bedste år”

Toni og Peter Moeskjærs sejlerliv
Men allerede  torsdag den 8. november starter sæsonen 2018-19 med to lokale mennesker  foran mikrofonerne og billederne på skærmen. Det er læge Toni Moeskjær og hendes mand, tandlæge Peter Moeskjær, der vil fortælle om deres sejlerliv. De har udvalgt tre sejlture: Göta Kanalen i Sverige 2016, Kielerkanalen i Tyskland til Amsterdam 2017 og en tur til Gdansk i Polen i 2018.  Spændende beretninger for både sejlere og landkrabber.

Julebanko den 13. december
Mange af deltagerne i Kulturtorsdag har efterlyst bankospil. Det bliver der den 13. december, nemlig julebanko. Måneden efter i januar, den 13., kommer Ejvind Nielsen, lederen af Rougsø Lokalhistoriske Arkiv og Museum i Vivild og viser film, billeder og fortæller om et endnu ikke fastlagt emne. Det var en stor succes, da han sidst viste film fra bl.a. flygtningelejren i Hevring lige efter 2. Verdenskrig. Og så kommer som nævnt Lis og Per den 14. marts.

Jens Jørgen Refshauge: Til lansa, til vands og i luften
Torsdag den 11. april er det den tidligere sognepræst i Ørsted, Jens Jørgen Refshauge, der træder op. Temaet for hans foredrag er ”Til lands, til vands og i luften”. Og så slutter denne sæson af Kulturtorsdagene med fællessang den 9. maj med som sædvanligt Ernst Bøye ved klaveret og måske på harmonika. Hvem ved.

Frivilligrådet støtter
Grundlaget for, at Kulturtorsdagene om formiddagen på Ørsted kro har kunnet gennemføres for 100 kr. – inklusiv middag og kaffe, fællessang og underholdning – har været tilskud fra Norddjurs Kommune, Lions Club Svanerne og Genbrugsen. I den nye sæson er det det kommunale Frivilligråd, der økonomisk sikrer gennemførelsen.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk