Kulturtorsdag den 12. april sammen med Ørsted Bibliotek om din have, fællessang og middag – 43 tilmeldt – Sidste frist SØNDAG DEN 8. APRIL – DEREFTER LUKKES DER FOR DELTAGELSE!!

Der er lagt et meget varieret program for de 10 Kulturtorsdage, som Ørsted Kro’s Venner har arrangeret sammen med andre organisationer og foreninger i Ørsted den anden torsdag i hver måned. Torsdag den 12. april er det forhåbentlig forår. Så er det tid til at tænke på haven – stor eller lille.

Derfor kommer havearkitekt Hanne Nippin og giver inspiration til din have. Selv den mindste have kan blive en stor fornøjelse. Her kan du altså hente inspiration og få gode ideer til rækkehus-haven eller den mindste gårdhave. Du kan også hente ideer til “Fra have til mave”.  Arrangementet er i samarbejde med Ørsted Bibliotek, der har engageret Hanne Nippin. 43 er allerede tilmeldt.

Som sædvanligt er der fællessang og så et godt måltid mad og kaffe. Det hele for kun 100 kr., der betales på vores kro – også et kultur- og foreningshus.  Også, hvis du vil med bus  fra:

9.10: Vivild ved lægehuset
9.20: Allingåbro ved lægehuset
9.25: Allingåbro ved hallen
9.40: Lejerbo på Bendsvej.

TILMELDING SKAL SKE SENEST SØNDAG DEN 8. APRIL AF HENSYN TIL KØKKENET. TILMELDINGER EFTER SØNDAG DEN 8. DAG VIL BLIVE AFVIST!!!

Tilmelding som sædvanligt: kultur@oerstedkro.dk eller telefon 29 11 71 93 eller 86 48 86 75.

Vi ses, når foråret er begyndt. Det forudsiger DMI i hvert fald.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk