Kom til generalforsamlingerne i vores kro tirsdag den 17. april kl. 18.00 – Kom med ideer og forslag om Ørsted Kro i fremtiden

En generalforsamling behøver jo ikke at være en kedelig og formel ting. Selvfølgelig er der visse formaliteter, vi skal igennem som beretning, regnskab og valg til bestyrelse. Men vigtig er det også, at demokratiet i både aktieselskabet og Ørsted Kro’s Venner folder sig ud, og at det er sjovt at være med. Det er der muligheder for tirsdag den 17. april kl. 18.00 på Ørsted Kro.

Efter beretninger, regnskab og valg kan alle aktionærer og venner under eventuelt komme med ideer og forslag til, hvad der skal ske med og på kroen i fremtiden. En af tingene kunne være: Hvordan gør vi det f.eks. sjovere at bo i Ørsted?

På generalforsamlingen i 2017 blev vi enige om sloganet, “Ørsted en – glad landsby”. Men hvordan er det lige vi gør vores by gladere at bo i? Vi bliver alle sammen glade af at komme på vores kro og opleve den dejlige stemning, den gode mad, og hvad der nu sker. Men prøv at tænke over inden generalforsamlingen, hvordan vi bliver gladere af at bo i Ørsted – og kom med ideer til det. Det kan jo taget udgangspunkt i dig selv. Hvad vil gøre dig glad ved at bo i Ørsted?

Inden generalforsamlingerne regner vi med at få opsat nye portaler – med bl.a. det glade budskab: “Ørsted – en glad landsby” ved indkørslerne til byen. Forhåbentlig den 13. april. Det vender vi tilbage til.

VIGTIGT:HUSK AT BESTILLE ADGANGSKORT TIL DE TO GENERALFORSAMLINGER SENEST ONSDAG DEN 11. APRIL PÅ: kultur@oerstedkro.dk 

Efter generalforsamlingerne serverer bestyrelsesmedlemmerne for kroen og vennerne et let traktement.

VI SES DEN 17. APRIL KL. 18.00 !

Ellers kan du herunder se dagsordener til generalforsamlingerne i Ørsted Kro A/S og Ørsted Kro’s Venner.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk