Køb muleposer fra Frivillighuset lørdag den 16. maj fra bod ved SPAR-købmanden

Formanden for frivillighusets bestyrelse, Jane Hansen, med et par af poserne.

Lørdag den 16. maj kan du købe genbrugs-muleposer og samtidig støtte Frivillighuset i Ørsted. De solide poser er syet af arbejdstøj fra nogle af byens virksomheder og kan købes i en bod ved SPAR-købmanden i Storegade lørdag kl. 10 til 12. De koster 50 kr. Det er frivillighusets første aktivitet.

Tegn medlemsskab i Frivillighuset
Samtidig kan du også tegne et støtte-medlemsskab for 100 kr. om året. Frivillighuset har uddelt en folder til alle byens husstande. I den indgår en fuldmagt. Ved at udfylde den og aflevere den i boden ved købmanden, vil der automatisk blive trukket 100 kr. fra din bank- eller sparekasse hvert år i juli måned.

SPAR-købmanden giver 7.000 kr.
Frivillighuset, der skal indrettes i stueetagen i naboejendommen til Ørsted Kro, Rougsøvej 120, får også lørdag økonomisk støtte fra SPAR-købmanden. Det er omkring 7.000 kr. Det svarer til 10 % af omsætningen en lørdag for et stykke tid siden. SPAR-købmanden overrækker pengene kl. 11.00 ved boden.

Kom med dine ideer
Det var også meningen, at der skulle være åbent hus i Frivillighuset lørdag, men på grund af Corona-krisen er arrangementet udsat til lørdag den 20. juni kl. 10 til 12. Alligevel kan du allerede nu komme med ideer til, hvad du synes, der skal ske i Frivillighuset, nemlig boden ved købmanden lørdag.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk