Hundeskoven i Ørsted blev åbnet med gammel hundefløjte

Hundeskoven blev åbnet med gammel hundefløjte

Både hunde og mennesker havde en herlig aften, da hundeskoven på Kærvej i Ørsted blevofficielt åbnet efter et par års arbejde. Ankermanden i projektet, Peter Tvilum markerede åbningen ved at blæse i sin bedstefars hundefløjte. Det fik ørene til at rejse sig på de fremmødte hunde.

Dem var der en syv-otte stykker af i alle størrelser. Hundene tumlede sig i leg, mens deres herrer og andre gæster nød en øl eller sodavand og boller fra Ørsted Bageri.

Peter Tvilum sagde i sin åbningstale, at hundeskoven havde været to år undervejs. Det havde trukket ud på grund af Corona-krisen. Han takkede alle de frivillige for deres store indsats og Norddjurs Kommune for godt samarbejde. Han opfordrede også til, at brugerne er velkommen med ønsker til forbedringer, f.eks. i form af legetøj til hundene.

Udover de frivillige med Peter Krause i spidsen har de øvrige sponsorer været kommunen, Djurslands Bank, Dahlerup Radio og TV og Ørsted Borger- og Handelsstandsforening. Alle har været med til at give Ørsted endnu en attraktion for både to-og firebenede.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk