Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

Mød gourmet-kødet live!

Nu kan du se kødkvæg magen til dem, der leverede det lækre oksekød til Gourmet-aftenen i marts på Ørsted Kro. Det bliver på søndag den 21. juni fra kl. 10.00 i Hevring. Kvægavler Torben Jensen lovede til Gourmet-aftenen at arrangere en tur i Hevring Skydeteræn. Det sker nu.

Gallowayflok

I Hevring Skydeterræn kan du på lørdag opleve naturpleje med kødkvæg. Her kan du se 6 kødkvægsracer. Angus, Belted Galloway, Dexter, Hereford, Skotsk Højland og Simmental. Det var fra Simmental vi fik kød fra til Gourmet-aftenen. Det var en meget fin smagsoplevelse. Torben Jensen havde sponseret kødet.

Tre ture i skydeterrænet
Der bliver tre ture i skydeterrænet kl. 10,30, 12.30 og 14,30 på søndag den 21. juni. Allerede fra kl. 10,00 vil der på legepladsen ved Voer Færgevej 26, 8950 Ørsted være kaffe, og der kan købes is, pølser m.v. i ishuset.

Turene foregår til fods eller på halmvogn
De tre ture foregår til fods, men gangbesværede kan blive kørt rundt på halmvogn, siger Torben Jensen. Undervejs fortæller han om området, der i sig selv er en stor naturoplevelse. Torben Jensen vil udover at fortæller om kvægracerne også fortælle om forsvarets aktiviteter og deltagelse i naturpleje-projekterne med kødkvæg i Hevring.

Tre besætningsejere
Der står tre besætningsejere bag de seks forskellige kødkvægs-racer. Det er Claus Jacobsen med Dexter og Skotsk Højland, Frank Pedersen med Hereford og Torben Jensen med Angus, Belted Galloway og Simmental.

Torben Jensen, Voer Færgevej 35, 8950 Ørsted er kontaktperson. telf. 24 98 80 67.

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER


Se hele kalenderen