Fin reklame for Ørsted Kro i alle landets kommuner – og TV 2 – senere i DR 1 Radio

I forbindelse med overrækkelsen af HOME-prisen til Ørsted Kro ved en reception på vores kro har ejendomsmægler-kæden HOME lavet et meget flot inspirationskatalog til alle landets 98 kommuner. En hyldest til lokale initiativer fra hele Danmark og et idekatalog til mobilisering af lokal stolthed i hele Danmark.

Ørsted Kro er som vinderen af 2. præmien på 20.000 kr. fremhævet forrest i kataloget med det fine billede af alle aktionærerne foran kroen i 2013 fra den aften, det blev besluttet at overtage kroen. Ørsted Kro er også lige som de øvrige 222 nominerede til prisen nævnt for sig selv.

Dette katalog bliver som nævnt sendt ud til alle landets 98 kommuner for at give inspiration til ildsjæle og kommuner om at gå i gang for at få lokalsamfundene til at overleve. Viceborgmester Benny Hammer i Norddjurs Kommune fik ved receptionen på Ørsted Kro den 28. november som den første overrakt det fine katalog.

I øvrigt sendte TV 2 Østjylland samme aften en reportage fra overrækkelsen af HOME-prisen på vores kro med bl.a. interviews med de to formænd, Dag Kristiansen og Tove Hjort Jensen og en af de meget flittige frivillige og hjælpere på kroen, Henning Hansen. Endnu en fin omtale af vores alle sammens projekt.

Fredag den 13. december bringer DR P 1 Eftermiddag kl. 14.55 et indslag om Kulturtorsdagene på kroen – dagen før Susanne Lana kommer.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk