Fantastisk indvielse af de nye by-portaler til Ørsted – Dejligt bevis på fællesskab og sammenhold i vores by

 

 

 

Billederne: Øverst til venstre: Der var god appetit på både pølser,øl, sodavand, kaffe og is – fra henholdsvis Borger og Handelsstandsforeningen, Djurslands Bank og Sparekassen Djursland.

Billedet øverst til højre: Anni Reintoft, der kom med sloganet, “Ørsted en glad by”, på sidste års generalforsamling i Ørsted Kro. Derefter formanden for Ørsted Borger- og Handelsstandsforening, Peter Jensen, formanden for Ørsted Kro A/S, Dag Kristiansen og så ham, der har lavet portalerne, Niels Jørgen Pedersen.

Nederst til venste:Så var det jo også en familieudflugt til markeringen af de nye by-portaler.

Nederst til højre: Endelig to af hovedsponsorerne af by-portalerne, Peter Sørensen fra Sparekassen Djursland og Claus Lindegaard fra Djurslands Bank.

Fællesskab og sammenhold ved fejringen af by-portalerne
Fællesskabet og sammenholdet manifesterede sig igen i Ørsted, da opsætningen af de to nye by-portaler ved indkørslerne til byen blev markeret fredag eftermiddag den 13. april. Over 100 mennesker mødte op og spiste pølser, drak kaffe, øl og sodavand ved indkørslen ved Rougsø Skolen. Og ikke mindst snakkede om, hvor godt, det går i byen.

Flotte og gedigne indkørsler til Ørsted
– Nu har vi fået flotte og gedigne indkørsler til ”Ørsted – En glad by”, sagde formanden for Ørsted Kro A/S, Dag Kristiansen. Det har vi fået takket være et samarbejde med Borger- og Handelsstandsforeningen i Ørsted.

“ØRSTED EN GLAD BY”
Og så blev der festet og fejret, at Ørsted vil videre. Sloganet fra TV-udsendelserne i TV 2 om ”Landsbyen, der ikke ville dø” er blevet ændret til ”Ørsted – en glad by”. Det står nu på by-portalerne.

Mange gode sponsorer
Der har været mange sponsorer til by-portalerne og indvielsen af dem, nemlig:
Sparekassen Djursland, Djurslands Bank, Ørsted Telte, AE-Maskiner, Ørsted, Murerfirmaet Kusk og Thomsen, , entreprenørforretningen Erik Petersen, Ørsted Kro’s Venner, Ørsted Bagerenen og Borger- og Handelsstandsforeningen.

Vi skal videre
Og, hvor var det dejligt at fejre denne begivenhed i højt solskin og med de over 100 glade mennesker. Det lover godt for fremtiden i Ørsted. Den begynder allerede på tirsdag, når Ørsted Kro A/S og Ørsted Kro’s Venner holder generalforsamlinger på Ørsted Kro. Næste dag mødes repræsentanter for kroen og borger- og handelsstandsforeningen for at drøfte, hvordan Ørsted Kommer videre. Der bliver sikkert mange ideer at tage stilling til. Det siger den presseansvarlige for Ørsted Kro, journalist Flemming Seiersen.

Tilflytning til Ørsted
Aktiviteterne i Ørsted betyder også, at tilflytningen til Ørsted fortsætter. Det kan bl.a. aflæses af antallet af børn i 0-klasse på Rougsø Skolen i Ørsted. Det vender vi tilbage til her på hjemmesiden og andre steder.

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk