FANTASTISK: 350 på Ørsted Kro på EEN dag til dansk top, stand-up og stegt flæsk

 


TÆNK SIG: 350 mennesker på Ørsted Kro på een og samme dag. Kulturtorsdag om formiddagen med 110 mennesker, der hørte det veloplagte dansk top-par, Lis og Per, 150 mennesker om aftenen til stand up med Mark le Fevre og så samtidig omkring 90 mennesker til stegt flæsk i restauranten og krostuen.

Ikke nok med, at det skaber et fantastisk liv i byen fra formiddag til aften, men det viser jo også, at det var en helt rigtig beslutning, da borgerne overtog kroen på folkeaktier i 2013. Det har virkelig sat fokus på Ørsted. Mange af gæsterne torsdag den 14. marts kom da også fra mange andre steder end Ørsted-området. F.eks. Århus, Randers, Grenå, Brabrand og andre mindre byer.

Fuldt hus til stegt flæsk i krostuen og restauranten

Og alt dette skyldes to ting: Den gode hjemmelavede mad – lavet helt fra bunden – af kroværten Janne Simonsen i det store og dejlige køkken og Ørsted Kro’s Venner, der står for alle de kulturelle arrangementer som f.eks. Lis og Per til Kulturtorsdagen og Mark le Fevre om aftenen.

De glade hjælpere torsdag den 14. marts. Fra venstre: Jonna, Bente, Jette, Lissi og Gunvor

Og ikke mindst hjælperne i Ørsted Kro’s Venner: Nemlig dem, der med smil og godt humør serverer til Vennernes arrangementer som bl.a. Kulturtorsdag, og som også rydder af, vasker op og gør rent efter arrangementerne. Uden dem var alt det her slet ikke muligt. Så tak, tak og tak til alle, der er med i det her.

Der var desværre forbud mod at gå tættere på scenen med Mark le Fevre for at fotografere. Derfor dette billede – på lang afstand.

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk