Det sker på Ørsted Kro i 2014-2015

Efter en succesfuld første sæson som folkejet kro er vi nu klar til at tage hul på den næste. En af nyhederne i 2015 bliver, at kroen holder åbent den første fredag i hver måned for spisning fra kl. 16.00. Første gang fredag den 2. januar. Derefter hver fredag – bortset fra juli og august. Her fortsætter vi med de vellykkede sommeråbent-arrangementer med sommer-buffet på kroen hver torsdag og fredag fra kl. 16.00.

To udsolgte Q-aftener

Der har allerede været to succesfulde og fuldt udsolgte Q-aftener – kun for kvinder – den 11. og 12. september.

Billetsalg til julefrokosterne den 3. oktober på kroen

Fredag den 3. oktober er der åbent i krostuen fra kl. 16.00 – 20.00. Her sælges billetter til kroens to julefrokoster fredag den 28. november og lørdag den 6. december. Julefrokosten var et tilløbsstykke sidste år, og mange måtte gå forgæves. Derfor holder vi to i år. Pris for mad, musik, dans: 275 kr. (Se plakaten med menu på forsiden her).

Der er så godt som udsolgt til julefrokosten lørdag den 6. december. Der er stadig billetter til julefrokosten fredag den 28. november. Billetter kan reserveres på

info@oerstedkro.dk eller på telefon 87 50 89 50.

Kulturnat og fællesspisning med sang den 10. oktober

Ørsted Kro er også med i Kulturnatten på Djursland i år. Sæsonens første fællesspisning fredag den 10. oktober kl. 18.00 kombineres med Kulturnatten. Der serveres en ny-komponeret “Ørsted Kro gryden” og gammeldags æblekage, kaffe og the for 90 kr. ½ pris for børn. Der synges egns-sange, “Djursland pr.vers” med Kirsten Frandsen ved klaveret. Hendes mand, provst emeritus, Helge Quist Frandsen, fortæller historier om sangene. Og så er der underholdning på de skrå brædder. Tilmelding er nødvending.

Bogcafe med Ørsted Bibliotek

For første gang holdes der bogcafe på kroen. Det er Ørsted Bibliotek, der står for arrangementet onsdag den 22. oktober. kl. 17.00 – 18.30. Bibliotekarerne vil fortælle om og anbefale bøger. Kroens køkken serverer tapas. Det er gratis.Tilmelding nødvendig på:

oersted.bib@norddjurs.dk  eller telefon 86 48 85 48

Julebryg, 1. julefrokost og lysfest
Fredag den 7. november tages der hul på julen. Det er J-dag. Julebryggen gives fri kl. 20.59, men kroen åbner allerede kl. 19.00. Fredag den 28. november løber kroens første julefrokost af stablen kl. 18.00. Pris for mad, musik og dans er 275 kr. Billetter kan som nævnt købes fredag den 3. oktober kl. 16.00-20.00 på kroen. Borger- og Handelsstandsforeningen holder søndag den 30. november lysfest på kroen i forbindelse med, at juletræet på Polden bliver tændt.

2. julefrokost, juleåbent og nytårsaften
Lørdag den 6. december åbnes dørene kl. 18.00 for kroens 2. julefrokost. Fredag den 19. december er der juleåbent fra kl. 16.00 til 02.00 med servering af en let ret. Nytårsaften den 31. december skåler vi sammen nytåret ind med servering af champagne og kransekage.

1. Fredags-åbent på kroen

Allerede fredag den 2. januar holdes den første “Fredags-åbent” på kroen med spisning. Bordbestilling er nødvendig. I januar – antagelig den 21. – starter også danseundervisningen. Der bliver i 2015 hold hver tirsdag for både mindre og mere øvede efter den store interesse i år, da 34 par meldte sig.

Jazz i kirken og mad på kroen og frokostjazz

I samarbejde med Ørsted Kirke og Djurslands Jazzklub spiller det internationale Finn Bürichs New Orleans Ensemble med sangerinden Lillian Boutté-L’Entienne i Ørsted Kirke søndag den 1. februar kl. 16.00. Derefter serverer køkkenchef Kirsten Kristensen kl. 18.00 en ægte New Orleans-menu på Ørsted Kro. Og jazzen fortsætter lørdag den 21. marts kl. 12.30 med frokostjazz med Royal Garden Jazzband efter den store success i år. Inden da er kroen Fredags-åben igen fredag den 6. marts fra kl. 16.00 med spisning.
Fredag den 13. marts holdes de første ordinære generalforsamlinger i Ørsted Kro A/S og Ørsted Kro’s Venner. Mere herom senere.

Flere aktiviteter
Der planlægges desuden flere fællesspisninger, gourmet-aften med oksekød fra Torben Jensens Simmental-kvæg i Hevring, nye forestillinger med Ørsted Amatør Teater og måske en kunstudstilling m.m.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk