Der var inspiration til din have – om den så er stor eller lille

Over 60 mennesker fulgte med stor interesse havearkitekt Hanne Nippins foredrag og fortællinger om, hvordan du kan indrette din have på Kulturtorsdag den 12. april på Ørsted Kro. Han var engageret af en af samarbejdspartnerne bag Kulturtorsdag’ene, Ørsted Bibliotek.

Og der var virkelig noget at hente. Både om, hvordan du kan lave din have om, hvilke elementer og planter, du kan bruge. Og så viste hun, hvordan en ruin af en have ser ud,og hvordan den kan blive og blev. Meget inspirerende. Også til både at indrette en prydhave og en køkkenhave. Store som små. Ja, selv ned til beplantning i højbede og store og små krukker. Alt i alt en fin Kulturtorsdag.

Den startede med fælles-sangen, “Den blå anemone” og sluttede med “Livstræet”. Og så var der hakkebøf med løg, kartofler og brun sovs, kaffe og kage fra Jannes køkken. En vellykket dag. Mere inspiration kan hentes på www.nippin-haver.dk.

Næste Kulturtorsdag er den 10. maj kl. 10.00 – Kr. Himmelfartsdag – med den tidligere borgmester i 16 år i Rougsø og Norddjurs Kommune, Torben Jensen. Tilmelding på kultur@oerstedkro.dk – SENEST SØNDAG DEN 6. MAJ – af hensyn til køkkenet.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk