Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

Nyt fra forpagter Sofus

Sofus er kommet rigtig godt fra start på vores kro, og han har allerede gjort sig nogle erfaringer for hvad der virker for ham og kroen. Der er kommet mange selskaber i ordrebogen, og det er dejligt at høre Sofus sige, at han har travlt.

Høje aktivitet betyder også en prioritering, og derfor har Sofus valgt fremover at fokusere på selskaber, specielle og sociale arrangementer, pop up events og take away. Gennem det sidste halve år har han erfaret at man gerne vil spise og mødes med byens øvrige borgere, og derfor vil der løbende blive afholdt forskellige arrangementer – f.eks. tarteletter, stegt flæsk og lignende.

Næste pop up bliver lørdag d. 10. februar, hvor Sofus slår dørene op til stegt flæsk. Af hensyn til planlægningen, vil forhåndsreservering vil være nødvendig. 

Fra den 1. februar, stopper Sofus med at holde kroen åben for a la carte torsdag, fredag og lørdag. Der vil fortsat være mulighed for at bestille mad disse dage, helt ned til selskaber på 10 personer.

Tag altid fat i Sofus hvis I har ønsker om et eller andet arrangement/selskab – så er vi sikker på at I finder en god løsning.

Sofus kan kontaktes på mobil 60187798 eller send en mail til info@oerstedkro.dk

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER