80 hyggede sig til den første Kulturtorsdag på kroen – Over 50 allerede tilmeldt til den næste, torsdag den 14. december – plads til mange flere

Den første af i alt 10 Kulturtorsdage på Ørsted Kro blev en stor succes med 80 deltagere, der blev underholdt af journalisten Kurt Leth fra ”Kurt kom forbi”, fik god mad og sang fællessange og i det hele taget hyggede sig sammen på denne torsdag formiddag den 9. november. Successen fremgår da også tydeligt af, at 47 lige på stedet allerede tilmeldte sig til den næste Kulturtorsdag den 14. december med dansk-top-sangerinden Susanne Lana.

Kurt Leth, der har været journalist i 52 år på bl.a. Jyllands-Posten, i Danmarks Radio og TV 2, fortalte levende om nogle af sine mange oplevelser. Ikke mindst fra de flere tusinde tv-udsendelser ”Kurt kom forbi” . Både sjove og sørgelige menneskeskæbner, som livet jo er fuldt af.

Tager gerne fra Randers for at komme til Kulturtorsdag i Ørsted
Et ægtepar, der deltog i den første Kulturtorsdag på kroen, skriver:

”Det er en fornøjelse at deltage i de arrangementer, som så mange ildsjæle står for påØrsted kro.. Vi tager gerne en tur fra Randers for at være med – ikke mindst det sidste nye – at man hver måned har mulighed for at deltage i Kulturtorsdage. Først gang afholdt den 9. november med et underholdende foredrag af Kurt Leth og et lækkert måltid mad, kaffe og kage. Vi er tilmeldt torsdagen i december”

Folk fra både Auning, Allingåbro og nye fra Ørsted
– Dejligt var det at se folk fra både Auning og Allingåbro (og som nævnt Randers) og ikke mindst mennesker fra Ørsted, som vi ikke har set før her på kroen. Det viser, vi har ramt rigtigt med disse arrangementer, siger formanden for Ørsted Kro’s Venner, Tove Hjort Jensen. Vi kan dog kun gøre det takket være vores seniordamers og andre frivilliges store indsats og den økonomiske støtte fra kommunen, kroens nabo, Genbrugsen og Lions Club Svalerne.

Tilmelding til næste Kulturtorsdag den 7. december
Selv om der nu allerede er tilmeldt over 50 til den 14. december, er der plads til mange flere. Tilmelding sker på kultur@oerstedkro.dk eller telefon 29 11 71 93 eller 86 48 86 75 – senest torsdag den 7. december. Det koster kun 100 kr. (betales ved arrangementets start) for underholdning, mad og bustransport, som du kan tilmelde dig samtidig.

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk