Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

66 så isbjerge i Grønland på Ørsted Kro: Bare fantastisk

 

Peter Sørensen (tv) på Ørsted Kro. Til højre tupilakker han selv har lavet af rensdyr-gevirer. Tupilakker, der iøvrigt udtales dupilagger, er udskårne figurer, der beskytter sin ejermand med fjender

Isbjerge i Grønland, og hvordan de opstår. Livet i Ilulissat i Diskobugten. Ture på hundeslæde. Hvaler. Den Sorte Engel – den nu lukkede marmormine. Alt det og meget mere fortalte Peter Sørensen om på Ørsted Kro til Kulturtorsdagen den 19. januar til 66 mennesker. Flot tilslutning.

Det er dog fantastisk. Både Grønland og det, som Peter Sørensen har været med til. Efter 28 år som Falck-redder i Grenå – nu i mange år leder af en flåde af skibe, der sejler med turister. Netop i Diskobugten. Og alt, hvad det har ført med sig for ham. Han fløj i øvrigt til Grønland dagen efter Kulturtorsdagen.

Og så blev den nye vært på Ørsted Kro, Sascha Steenfath, præsenteret ved samme lejlighed. Hun og de frivillige hjælpere fra Ørsted Kro’s Venner serverede en fin frokost, en gryderet med salat, ris og hjemmebagt brød.

Næste Kulturtorsdag er den 9. marts kl. 10 med Søren Ryge. Du kan tilmelde dig på:

kultur@oerstedkro.dk 

Men der er mere kultur i Ørsted allerede søndag den 12. februar kl. 16 med gospel og jazz i Ørsted Kirke med den internationalt kendte sangerinde, MoniqueThomas og Burich-l’Etienne New Orleans Ensemble. Kl. 18 er der New Orleans-middag på Ørsted Kro. Se her på siden, hvordan du tilmelder dig. Enten til kun koncerten i kirken eller både koncerten og middagen.

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER