Ørsted Kro: tlf: 60 18 77 98 - info@oerstedkro.dk

Ørsted Kro:
tlf: 60 18 77 98
info@oerstedkro.dk

3300 inde på Ørsteds to hjemmesider – se mulighederne i byen

3300 besøgende på de to hjemmesider, Ørsted Kro og Ørsted Byportal, på mindre end en måned. Fantastisk!

Vi har tidligere her på hjemmesiden skrevet om de mange hundrede besøgende på Ørsted Kro’s hjemmeside i forbindelse med serien, “Landsbyen, der ikke ville dø” på TV 2. tagr vi hjemmesiden Ørsted Byportal med, ja så runder vi nu de 3300 besøgende på de to hjemmesider på mindre end en måned. 2000 på kroens og 1300 på byportalens. Det er fantastisk – ikke mindst sammenlignet med “normale tilstande” inden TV-udsendelserne.

Ørsted Byportal viser også, hvor store mulighederne er i Ørsted, og hvad der egentlig sker. Det gælder både indkøbsmuligheder, erhverv, institutioner og foreninger og dermed masser af muligheder i fritiden. (se også artiklen om  “Ørsted er jo langt mere end det, du ser i TV-serien: “Landbyen, der ikke ville dø”.)

Det kan både vi selv og udenbys interesserede se i oplistningen af de 50 virksomheder, butikker og liberale erhverv, der i virkeligheden er i Ørsted, uden vi måske lige tænker over det til daglig. Dertil kommer de mange foreninger og en række andre ting. “Landbyen er altså ikke ved at dø”. Der er liv i Ørsted på mange forskellige områder. Det skal vi bevare og udvikle.
Venlig hilsen
“Hjemmesidebestyreren”.

Relaterede artikler

SENESTE ARTIKLER


Se hele kalenderen