Kulturtorsdage igen – 19. januar om Grønland – 9. marts med Søren Ryge – Revy i 2023

De succesrige Kulturtorsdage på Ørsted Kro er genoptaget. Et halvt hundrede hørte Carsten Enemark fra Kyst- og Fjordcentret i Voer og fik inspiration til mange kendte og ukendte steder at besøge i Norddjurs Kommune.

Den 19. januar 2023 kommer Peter Sørensen og fortæller om sine oplevelser i Grønland som leder af bådene, der sejler med turister. Dette arrangement måtte i sin tid aflyses på grund af Corona’en.

Den 9. marts 2023 er Søren Ryge – særdeles populær for sine udsendelser på DR TV – på programmet. Titlen på hans foredrag er “Det handler om Danmark”,

Alle Kulturtorsdage er kl. 10 til 13 på Ørsted Kro. Billetprisen for en Kulturtorsdag er 175 kr. for foredrag, mad og kaffe. Tilmelding på telefon 29 11 71 93 eller mail: kultur@oerstedkro.dk

Betaling ved indgangen eller på forhånd på mobilepay 23581 eller bankkonto 7261 1134148.

Udover Kulturtorsdagene er der meget andet på programmet, og mere kommer til.

Følgende er allerede planlagt:

Jazz i kirken og på kroen – med middag søndag den 12. februar
Efter tre års pause bliver der igen jazz i Ørsted Kirke og efterfølgende middag på kroen – også med live jazz-musik. Det er en gentagelse af det succesfulde arrangement for tre år siden med sangeren Monique Thomas og Burich-Étienne New Orleans Ensemble. Et samarbejde med menighedsrådet i Ørsted, Østed Kro og Djurslands Jazzklub. Information om billetpriser og tilmelding følger senere.

Revy den 10. og 11. marts 2023
Og så bliver der revy igen på Vores Kro. Det var her revyen i Ørsted startede i sin tid for mange år siden. De blev så flyttet til Rougsø Hallen, fordi der ikke var plads nok på kroen. Nu ligger det så fast, at der ikke kommer flere revyer i hallen. Mangel på mandskab til at arrangere dette stor arrangement er årsagen. Derfor tilbage til udgangspunktet, Ørsted Kro. Da der kun må være 150 publikummer i krosalen, bliver revyen opført over to dage, nemlig den 10. marts kl. 19  og den 11. marts kl. 18 i 2023. Den 11. marts med spisning. Mere information om revyforestillingerne følger senere.

Generalforsamling i kroen
Tirsdag den 28. marts kl. 18 er der 10 års jubilæums generalforsamling i Ørsted Kro A/S og Ørsted Kro’s Venner.

Kroens 10 års jubilæum som folkeejet fredag den 15. september
Den 15. september 10 års jubilæum for vores overtagelse af kroen. Mere information senere.

 


 

 

www.oerstedkro.dk