200 børn fik sig en på opleveren på Børnekulturdagen – En del af ELRO-dagene

Tekst og foto: Jane og Henning Hansen

200 børn fik sig en på opleveren på Børnekulturdagen i Ørsted Børneby fredag den 24. maj – en del af ELRO-dagene.

Musik og rytmik
De fik musik og rytmik med Annette Møs og teaterforestilling af Barketins Teater for de helt små. Børnehavebørnene kunne høre stjernerne synge med Musikskoen Laura og møde H.C. Andersen, personificeret af den lokale teaterdirektør, Jens Jødal. Indskolingsbørnene mødte ligeledes den danske eventyrforfatter og de to sjove klovne, Mito og Dito fra Asger Zap Show.

Hiphop og Fortnite
Mellemtrinnet af elever var særdeles aktive selv. De blev nemlig undervist i en kombination af hiphop og Fortnite af Bekker Dans. De fik også rørt stemmebåndene sammen med Henrik Høj Madsen. Alle forestillinger var i top. Børnene var engagerede og tog godt imod de mange optrædende, selv om de måske var lidt trætte, da de selv havde været dem, der skulle præstere aftenen før ved den årlige skolefest.

Sammen kan vi meget i Ørsted
Børnekulturdagen i Børnebyen var en rigtig god oplevelse, som Ørsted Bibliotek var arrangør af sammen med frivillige fra Ørsted idrætsforening, Ørsted Borger- og Handelsstandsforening, arbejdsgruppen Bag Kroen og Ørsted Kro’s Venner. Når vi går sammen, kan vi nemlig rigtig meget her i vores by.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk