Sommer-menu og udvidet åbning med nye retter på Ørsted Kro

Der er lagt op til en kulinarisk sommer i år på Ørsted Kro. Krovært Janne Simonsen slår dørene op til en udvidet åbningstid med ny retter hele sommeren – udover stegt flæsk og wienerschnitzel.

Det starter fredag den 10. juni fra kl. 18 med helstegt pattegris med to slags kartofler, årstidens salt, friskbagt brød med tre slags dip og jordbærtrifli med creme. Det hele for kun 225 kr. Denne menu gentages fredagene den 8. og 22. juli.

Fredag den den 12. august fra kl. 18 står den på pil selv-rejer med hjemmebagt brød og dip ad libitum med hvidvin eller hjemmelavet limonade. Pris kun 295 kr.

Søndag den 18 september fra kl. 12 til 15 er der højtbelagt smørrebrød på buffet’en.
10 forskellige slags smørrebrød og kaffe. Du kan spise alt, hvad du vil for 249 kr.

Og så er der selvfølgelig wienerschnitzel med det hele for 225 kr. fredagene den 1. juli, den 5. august, den 2. september, den 7. oktober og den 4. november. Dertil kommer som sædvanligt stegt flæsk hver torsdag fra kl. 18 for 169 kr.

Og allerede nu kan du glæde dig til Mortensaften-buffet torsdag den 10. november fra kl. 18 med klassisk andesteg og flæskesteg med hvide og brunede kartofler med rødkål m.m. og klassisk æblekage for 325 kr.

Som altid: Husk at bestille bord på telefon 87 50 89 50 eller info@oerstedkro.dk

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk