Stor interesse for Ørsted

Vi er her på Ørsted Kro overvældede over den store interesse for “vores kro” i forbindelse med TV-udsendelsen om, “Landsbyen, der ikke ville dø”.
Siden den 2. udsendelse i aftes, den 3. november,  på TV2 har der været 298 inde på vores hjemmeside. Heraf er de 288 første gangs besøgende. Altså antageligt interesserede uden for lokalområdet her på Djursland.

Fra dagen efter den første udsendelse, tirsdag den 27.oktober og indtil mandag den  3. november, har der været 281 besøgende inde på vores hjemmeside. De fleste af dem første gangs besøgende. Samme dag, som den første udsendelse kørte, var der 419 besøgende. Eller i alt 700. Fantastisk.

Kom med jeres kommentarer?
Derfor vil vi meget gerne have kommentarer fra jer, der nu er kommet ind på hjemmesiden efter den 2. udsendelse.  Hvad mener I om udsendelsen og “vores kro-projekt” her i udkants -Danmark? Vi vil nu hellere kalde det vandkants-Danmark  her på det skønne Norddjursland.

  • Er det et initiativ, der kan bruges andre steder i Danmark?
  • Kan vi selv gøre noget i vandkanterne – også inde i landet – for at få vore samfund til at overleve?
  • Kan der være helt andre måder at gøre det på?

Det vil vi gerne have en debat om her på Ørsted Kro’s hjemmeside. Se kommentarerne længere nede på denne side efter den første udsendelse mandag den 27. oktober.

Vi vil gerne her fra Ørsted Kro give vores erfaringer videre til interesserede.

Skriv til denne hjemmesides bestyrer: fs@hojgaard-okologi.dk eller ring: 40 16 91 22

Krovært Sascha Steenfath: Telefon 22 11 12 82 – mail: saschasteenfath@hotmail.com

www.oerstedkro.dk