NYT-NYT: Lækre sommer-fredage på på kroen i juli

Sommer er også lig med lækkert mad. Derfor åbnes dørene for tre sommer-fredage  på Ørsted Kro. Det bliver fredagene den 16., 23. og 30. juli fra kl. 18.00. Glæd dig til menuen – som sædvanligt hjemmelavet fra bunden – i Janne Simonsens kro-køkken:

  • Cæsar-salat med brød og og deep
  • Kalvemørbrad ad libitum – alt hvad du kan spise – med nye danske kartofler, tomatsalat og selvfølgelig også hjemmelavet bearnaise-sovs
  • Raberbarber-trifli

Hele menuen for 279 kr. Halv pris for børn under 12 år.

Samtidig udvides menuen til de succes-fulde torsdage med stegt flæsk. Det sker fra den 15. juli. Den nye menu bliver to forskellige slags stegt flæsk med kartofler, persillesovs, hjemmelavede rødbeder ad libitum og Jannes højtbesungne citronfromage. Prisen for det hele kun 169 kr.

HUSK – i hvert fald indtil videre – Coronapas.

Bordbestilling til både Sommer-fredage og stegt flæsk telf. 87 50 89 50 eller mail: info@oerstedkro.dk

Efter den værste del af Corona’en er overstået, bestilles der nu igen fester og selskaber på Ørsted Kro efter lang tids nedlukning. Forpagter og kok, Janne Simonsen, ser derfor optimistisk på fremtiden. Flere initiativer er også på vej.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk