Menu-forslag

Kære gæst

Hold da helt fest på Ørsted Kro

Jeg har lavet en folder, som gerne skulle kunne være med til, at I vælger at afholde en god fest eller et arrangement på Ørsted Kro.
Ørsted Kro er beliggende ude på det skønne Norddjurs med en fantastisk natur og kort afstand til motorvejen samt til Randers.

Kroen er i dag meget lækker og lys med en fin gårdhave og gode parkeringsforhold. I går ind i vores flotte lyse hall, hvor I møder vores elegante pejs, som bringer en speciel hygge.

Mit professionelle personale står klar med godt humør og imødekommenhed til at modtage Jer.

Kroen fremstår rigtig hyggelig med ny hall samt nye toiletter og dejlige lyse lokaler med plads fra 30 til 150 personer, og den er samtidig handikapvenlig med eget toilet og ingen trapper til lokalerne.

Jeg er forpagter og vil gøre alt for, at Jeres arrangement vil blive vellykket. Jeg er kendt for at lave maden fra bunden, og det vil du kunne se og smage.

Vores flotte veldækkede lokaler samt mit dygtige personale vil gøre, at I føler Jer meget velkommen.

Skulle I have ønsker, som I ikke finder i vores folder, så er I velkommen til at tage kontakt til mig og få en uforpligtende samtale, så vi finder en løsning på netop Jeres arrangement.

Glæder mig til at afholde Jeres arrangement.

Venlig hilsen
Janne Simonsen

Kontakt forpagter Janne Simonsen for uforbindende tilbud og forslag på telf.: 87 50 89 50 eller mail: info@oerstedkro.dk

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk