Hvad betyder Corona-virus for Ørsted Kro?

Corona-virus medfører selvfølgelig også store ændringer for arrangementerne, som Ørsted Kro’s Venner står for på vores kro. Generalforsamlingen i Ørsted Kro A/S og Ørsted Kro’s Venner er således udsat til tirsdag den 25. august. Kim Larsen-aftenen er udsat fra den 20. marts til den 9. oktober. Foredraget med Kurt Kragh – oprindelig planlagt til den 1. juni – som et led i ELRO-dagene udsat til den 31. maj 2021. Klik her for at læse videre.

Vigtigt er det at slå fast:

  • Ørsted Kro’s Venner har været i forbindelse med alle, der har købt billetter til Kim Larsen-aftenen. Alle ønsker at fastholde deres billet til den udsatte dato dem 9. oktober.
  • Foredraget med Kurt Kragh den 1. juni er udsat til næste års ELRO-dagen den 31. maj 2021. De, der har købt billet kan enten få den refunderet eller bruge den næste år.
  • At du i det hele taget løbende kan holde dig orienteret om situationen på vores kro her på hjemmesiden.
  • Har du spørgsmål og er i tvivl, kan du altid ringe til formanden for Ørsted Kro’s Venner, Tove Hjort, telefon 29 11 71 93 eller formanden for Ørsted Kro A/S, Dag Kristiansen, telefon  29 16 31 09.
  • Selve kro-driften, det vil sige selskaber, stegt flæsk m.v., er lukket – indtil Danmark lukker op igen efter Corona-krisen.Yderligere oplysninger hos kroværten, Janne Simonsen, telefon 87 50 89 50.

 

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk