Allerede 50 tilmeldte til togt i Disko-bugten i Grønland med Grønlands-fareren fra Grenå til Kulturtorsdag den 12. marts

En 14 dages vandring i Sydgrønland i sin tid førte til indtil nu 12 års arbejde og fritid i Diskobugten i Grønland mellem Ilulissats kæmpe isbjerge og springende hvaler. Storslåede oplevelser, som ham, der skriver dette, selv har været på nærmeste hold af. Der er altså noget at glæde sig til.

Han styrer turistsejladsen og forsyningerne
Det er det, den tidligere Falck-redder i Grenå i 28 år, Peter Sørensen, vil fortælle om på Kulturtorsdagen den 12. marts kl. 10.00 på Ørsted Kro. Der er allerede 50 tilmeldte. Peter Sørensen er i Grønland 4 til 7 måneder om året – specielt om sommeren. Her står han for både udflugterne med ialt 9 skibe med turister og 3 helikoptere. Både skibe og helikoptere bringer også fragt og proviant til bygderne.

Peter Sørensen er ansat i Disko Line, der ejes af Topas rejser i Ry.

Rekorddeltagelse til Kulturtorsdag
Om foredraget om Grønland så kan slå rekord-deltagelsen i Kulturtorsdagen den 9. januar med dronningens tidligere adjudant, orlogskaptajn Per Højgaard-Jensen er en anden sag. I januar var der 123 deltagere i Kulturtorsdagen. Det vil sige fuldt udsolgt.

Sådan tilmelder du dig til den 12. marts
Som sædvanligt tilmelder du dig på: kultur@oerstedkro.dk  
eller til Tove Hjort på telf. 29 11 71 93. Senest søndag den 8. marts.

For fællessang, foredrag af Peter Sørensen og middag er prisen 150 kr., der betales ved indgangen.

VI SES!

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk