Kim Larsen-aften: En tur ned af mindernes alle på Ørsted Kro – gentages den 7. oktober – ALT UDSOLGT

Endnu et succesfuldt arrangement med Ørsted Kro’s Venner. Det kan man roligt sige med den udsatte Kim Larsen-aften, der løb af stablen på kroen fredag den 12. november 2021. Det blev en tur ned af mindernes alle med anekdoter om Kim Larsen og så ikke mindst hans musik.

Og successen gentages den 7. oktober kl. 18.00.

ALT ER UDSOLGT

Jan Iversen og Karsten Danielsen for talte historier om Kim Larsen. Dem er der mange af. Den i særklasse bedste Kim Larsen- fortolker, Peter Wildmand, stod på fortræffelig vis for musikken og sangen. Det kan bare ikke gøres bedre. Det fik da også publikum til at synge med på de kendte sange, så stemningen var høj.

Der var fuldt udsolgt til Kim Larsen-aftenen. Mange havde derfor måttet gå forgæves efter billetter til arrangementet, der har været udsat på grund af Corona.

– Det var en aften, der helt sikkert tåler en gentagelse. Det bliver den 7. oktober kl. 18.00. Det sagde mange af gæsterne da også. Og ikke mindst af hensyn til de mange, der ikke kunne få billetter, siger formanden for Ørsted Kro’s Venner, Tove Hjort Jensen.  

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk