Journalist RASMUS TANTHOLDT fra TV2 på Ørsted Kro søndag den 26. maj kl. 19.00 – Der er kun 14 billetter tilbage

En kendt international korrespondent fra TV2 kan opleves på Ørsted Kro søndag den 26. maj. Det er journalisten Rasmus Tantholdt – ikke mindst kendt for sine krigsreportager fra det mellemste østen. Han holder foredrag på “vores kro” om livet som korrespondent i verdens brændpunkter.
Allerede nu – flere måneder før – er der kun 14 billetter tilbage.

International korrespondent i 15 år
Rasmus Tantholdt har været international korrespondent i 15 år. Han har oplevet mere end de fleste i krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det såkaldte arabiske forår. Han står ofte over for dilemmaer og i meget pressede situationer, hvor granaterne kan flyve om ørerne på ham.

Barske emner i uformel stemning
Disse voldsomme oplevelser formidler han i sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde. Trods de barske emner, han tager op, skaber han en hyggelig og uformel stemning.

Har modtaget mange priser
Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i Århus i år 2000 og begyndte samme år på TV2’s indlandsredaktionen, inden han tre år senere flyttede til udlandsredaktionen.Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent. I 2006 blev han tildelt German marshall Fellowship. I 2009 vandt han Steen Bådsgaard-prisen. I 2012 og 2014 dik han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Sådan får du billet
Rasmus Tantholds foredrag på Ørsted Kro søndag den 26. maj er et led i ELRO-dagene fra den 24. til 26. maj. Det betyder, at ELRO-fonden betaler udgifterne til arrangementet, mens arrangøren, Ørsted Kro’s Venner får billetindtægten. ELRO-fonden vil på denne måde støtte det lokale kulturliv og en række andre aktiviteter.

Billetprisen er kun 100 kr. Beløbet indbetales på forhånd på konto 7261-1134148 eller Mobilepay 23581, og tilmelding sker på kultur@oerstedkro.dk med opgivelse af navn og antal billetter.

Det er en rigtig god ting at købe billetter hurtigst muligt, da der kun er et begrænset antal pladser.

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk