ALT UDSOLGT til Journalist RASMUS TANTHOLDT fra TV2 på Ørsted Kro søndag den 26. maj kl. 19.00 –

ALT ER UDSOLGT TIL RASMUS TANTHOLDT
Den internationale korrespondent fra TV2,  journalisten Rasmus Tantholdt, kan trække folk af huse i Ørsted. Til hans foredrag søndag den 26. maj kl. 19.00 på Ørsted Kro er ALT UDSOLGT.

International korrespondent i 15 år
Rasmus Tantholdt har været international korrespondent i 15 år. Han har oplevet mere end de fleste i krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det såkaldte arabiske forår. Han står ofte over for dilemmaer og i meget pressede situationer, hvor granaterne kan flyve om ørerne på ham.

Barske emner i uformel stemning
Disse voldsomme oplevelser formidler han i sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde. Trods de barske emner, han tager op, skaber han en hyggelig og uformel stemning.

Har modtaget mange priser
Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i Århus i år 2000 og begyndte samme år på TV2’s indlandsredaktionen, inden han tre år senere flyttede til udlandsredaktionen.Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent. I 2006 blev han tildelt German marshall Fellowship. I 2009 vandt han Steen Bådsgaard-prisen. I 2012 og 2014 dik han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

En del af “ELRO-dagene”
Rasmus Tantholds foredrag på Ørsted Kro søndag den 26. maj er et led i ELRO-dagene fra den 24. til 26. maj. Det betyder, at ELRO-fonden betaler udgifterne til arrangementet, mens arrangøren, Ørsted Kro’s Venner får billetindtægten. ELRO-fonden vil på denne måde støtte det lokale kulturliv og en række andre aktiviteter.

 

 

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk