Hvad sker der bag de lukkede døre, når et mord skal opklares? – Foredrag med Kurt Kragh den 31. maj 2021 UDSOLGT – HUSK Coronapas og mundbind

Gad vide, hvad der egentlig sker bag de lukkede døre hos politiet, når et mord skal opklares. Vi har måske nogle forestillingerne om det fra krimierne i TV. Men, hvordan med virkeligheden?Det vil den tidligere efterforskningsleder for det hedengangne rejsehold fortælle om på Ørsted Kro mandag den 31. maj 2021. Der er 100, der har købt billetter, og der er dermed udsolgt til det antal pladser, der må være til et kulturelt arrangement uden spisning og alle sidder ned.
Der kræves Corona-pas og mundbind!

Den tidligere efterforskningsleder er Kurt Kragh. Han er en efterspurgt foredragsholder landet over og kommer til Ørsted i forbindelse med de udsatte ELRO-dage.

Det er Ørsted Kro’s Venner, der er arrangør med økonomisk støtte fra ELRO-fonden.

Hvis du allerede nu vil sikre dig en billet til den 31.maj næste år, kan du allerede nu købe en. Som sædvanligt på mail: kultur@oerstedkro.dk  Samtidig indbetales 100 kr. – prisen for en billet – på konti 7261-1134148 eller mobilepay 23581.

Har du spørgsmål, ring til Anja Borup på 22 94 27 23.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk