Stor jazz- og gospel oplevelse i Ørsted Kirke og New Orleans-middag på kroen søndag den 28. januar – 164 billetter er solgt – Sidste frist for tilmelding mandag den 22. januar

Der venter en stor musikalsk oplevelse i den nyrestaurerede Ørsted Kirke søndag den 28. januar kl. 16.00 med en efterfølgende, original New Orleans-middag på Ørsted kro kl. 18.00. Hvem husker ikke den fantastiske sangerinde, Lillian Boutté, for tre år siden i Ørsted Kirke.

Samarbejde mellem kirke, kro og jazzklub
2018 er det også Ørsted Kirkes menighedsråd, Djurslands Jazzklub og Ørsted Kro’s Venner, der er gået sammen for at præsentere en ny jazz- og gospel sangerinde på disse kanter. Det er den amerikansk-franske Monique Thomas. Hun afløser Lillian Boutté, der på grund af sygdom har forladt jazz-scenen.

International kendt jazz- og gospelsangerinde
Monique Thomas har høstet stor anerkendelse i en række lande – også i Danmark – med meget flotte anmeldelser. Når det overhovedet kan lade sig gøre at få hende til Ørsted med Burich-l’Etienne 5 mands  New Orleans Ensemble – samme band som i 2015 – skyldes det samarbejdet med Durslands Jazzklub. Monique Thomas og det internationalt kendte band spiller nemlig aftenen før i jazzklubben i Grenå. Dobbelt-arrangementet i Grenå og Ørsted gør det økonomisk muligt. Især, hvis der kommer lige så mange som i 2015.

Sådan får du billet
Billetsalget er til begivenheden er åbnet. For tre år siden måtte vi desværre sige nej til interesserede, fordi der simpelthen var udsolgt. Du kan stadig når at komme med. Sidste frist for tilmelding er til og med mandag den 22. januar.
Billetbestilling sker på:  kultur@oerstedkro.dk. Samtidig indbetales beløbet for billetter på konto nr. 7261-1134148. Personer, der vil sidde sammen til middagen på kroen, skal bestille samlet med angivelse af “jazz” , navn på personen, der bestille og antal personer.
Tilmelding for interesserede, der ikke har homebanking eller mail og yderligere information,  på 40 16 91 22: Flemming Seiersen.

Priser for koncert og middag
Der er forskellige billetpriser:
1 billet til koncerten i kirken: 125 kr. – For aktionærer i Ørsted Kro eller medlemmer af Djurslands Jazzklub er prisen 100 kr.
1 billet til koncerten og middag på kroen: 300 kr. – For aktionærer eller medlemmer af Djurslands Jazzklub er prisen 275 kr.

Ved bestillingen skal altså opgives det samlede antal personer i et selskab, og den samlede pris regnes ud, alt efter om der er tale om aktionærer i Ørsted Kro eller medlemmer af jazzklubben.

 


 

 

Forespørgsler og bestilling
af arrangementer og fester:
Forpagter Janne Simonsen, tlf.: 8750 8950
info@oerstedkro.dk

www.oerstedkro.dk